Spell-O-Matic Nederlandse versie

Spell-O-Matic Nederlandse versie
0 Reviews | Review toevoegen

Je toeschouwers noemen een WILLEKEURIGE kaart en jij spelt er direct naar. Elke keer weer, super makkelijk te doen, meteen te herhalen met welke kaart dan ook. En... je kunt het spel ook gewoon voo...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Je toeschouwers noemen een WILLEKEURIGE kaart en jij spelt er direct naar. Elke keer weer, super makkelijk te doen, meteen te herhalen met welke kaart dan ook. En... je kunt het spel ook gewoon voor je normale kaarttrucs gebruiken!

"Well, I am fooled. A self-working, any card named and spelled to? I don't understand how that's possible!" 
- Ryan Schlutz 

"Usually spelling effects zone me out, but the way Liam has layered this effect makes it an absolute fooler! Extremely strong and very practical. Is he man or beast?!!!" 
- John Carey 

"A totally baffling, super clean card miracle... It's ******* awesome mate!" 
- James Went 

Gebaseerd op een origineel idee van Hen Fetch is het Spell-o-matic spel en sterk staaltje kaartgoochelen.

Laat een toeschouwer een kaart NOEMEN en direct spel je naar die kaart! Een andere toeschouwer doet hetzelfde en ook nu spel je er naar toe.
Dan mogen de beide toeschouwers een kaart creëren, de een noemt een soort, de ander de waarde. Het maakt niet uit want je spelt er zo weer naar toe!

Tenslotte mogen beide toeschouwers een keuze maken, maar deze keer zonder te zeggen. Toeschouwer 1 kiest een kaart en die kaart is voor het soort, bv klaver (jij ziet deze kaart niet). De tweede toeschouwer kiest ook een kaart, deze is voor de waarde, bv een 10. Nadat beide kaarten gekozen en bekeken zijn leg je het spel op tafel.
Voor de eerste keer noemen ze hun waarde en soort, klaver 10 bv. ZONDER MOVES, spel je naar de klaveren 10 en voila, een perfecte hit!

Zeer makkelijk te doen
Werkt met ELKE genoemde kaart
Perfect voor walk-around en table hopping
Geen reset nodig
Geen force

Spell-o-matic de Nederlandse versie komt met een speciaal spel geschikt voor het Nederlands spellen van de kaarten (dus met schoppen, klaver, etc en niet met spades, clubs, etc) en klaar voor gebruik.
Ook leveren we er een Nederlandse video instructie bij.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!