Verkleurende paddles - goochelen.nl

Verkleurende paddles - goochelen.nl
0 Reviews | Review toevoegen

De goochelaar heeft 2 paddles (stokjes). Eén is zwart aan beide kanten, de andere is aan beide kanten wit. Dan, op zeer magische en ongelooflijke wijze verspringen de kleuren iedere keer, dus eerst...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De goochelaar heeft 2 paddles (stokjes). Eén is zwart aan beide kanten, de andere is aan beide kanten wit. Dan, op zeer magische en ongelooflijke wijze verspringen de kleuren iedere keer, dus eerst wit links, dan rechts, etc.
En als je toeschouwers er niets meer van snappen, ga je toch nog een stap verder want je verandert de zwarte en witte paddles in kleurrijke paddles!

Onbegrijpelijk Leuke truc met 2 stokjes die je overal kunt uitvoeren: aan de bar, op een verjaardag en noem maar op. Zeker niet moeilijk, maar wel even een klein beetje oefenen!

Komt met duidelijk Nederlandstalige video uitleg

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!