Chop Cup Aluminium

Chop Cup Aluminium
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is een superleuke goocheltruc en één van mijn favorieten! Je hebt een aluminiumkleurige beker, tilt deze op en er ligt een klein rood balletje onder. Het rode balletje stop je in de zak, maar a...

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 15,00
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Dit is een superleuke goocheltruc en één van mijn favorieten!
Je hebt een aluminiumkleurige beker, tilt deze op en er ligt een klein rood balletje onder. Het rode balletje stop je in de zak, maar als je de beker optilt ligt daar weer…het rode balletje!

Je pakt nogmaals het rode balletje en stopt dit weer in de zak. Je ogen dwalen af richting de beker. Nu mag de toeschouwer zelf de beker optillen. Er ligt daar WEER het rood balletje!

Pak het rode balletje en stop deze weg in de zak. De beker zet je weer op tafel. De toeschouwer mag nu gokken of het balletje er nu weer onder zit. Stiekem kijk je aan de achterkant met een kiertje onder de beker en lacht. Vraag de toeschouwer of ze ook de kleur van het balletje nog voor de geest kunnen halen. Natuurlijk was de kleur rood, maar als ze nu de beker optillen ligt daar een veel grotere gekleurde bal.

Aluminiumkleurige chop cup beker waarbij je alles ontvangt (dus de balletjes en instructie). Voor iedereen die het gokspelletje balletje, balletje wilt doen of gewoon een verbluffende truc wilt.

De standaard routine is echt supermakkelijk te doen! Zodra je de verpakking opent en de uitleg bekeken hebt kun je het al. Wil je echter een stapje verder, dan is een klein beetje oefenen nodig, maar 100% de moeite waard!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!