Chop Cup Aluminium

Chop Cup Aluminium
Chop Cup Aluminium
2 Reviews | Review toevoegen
Dit is een superleuke goocheltruc en één van mijn favorieten! Je hebt een aluminiumkleurige beker, tilt deze op en er ligt een klein rood balletje onder. Het rode balletje stop...

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 15,00
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Dit is een superleuke goocheltruc en één van mijn favorieten!
Je hebt een aluminiumkleurige beker, tilt deze op en er ligt een klein rood balletje onder. Het rode balletje stop je in de zak, maar als je de beker optilt ligt daar weer…het rode balletje!

Je pakt nogmaals het rode balletje en stopt dit weer in de zak. Je ogen dwalen af richting de beker. Nu mag de toeschouwer zelf de beker optillen. Er ligt daar WEER het rood balletje!

Pak het rode balletje en stop deze weg in de zak. De beker zet je weer op tafel. De toeschouwer mag nu gokken of het balletje er nu weer onder zit. Stiekem kijk je aan de achterkant met een kiertje onder de beker en lacht. Vraag de toeschouwer of ze ook de kleur van het balletje nog voor de geest kunnen halen. Natuurlijk was de kleur rood, maar als ze nu de beker optillen ligt daar een veel grotere gekleurde bal.

Aluminiumkleurige chop cup beker waarbij je alles ontvangt (dus de balletjes en instructie). Voor iedereen die het gokspelletje balletje, balletje wilt doen of gewoon een verbluffende truc wilt.

De standaard routine is echt supermakkelijk te doen! Zodra je de verpakking opent en de uitleg bekeken hebt kun je het al. Wil je echter een stapje verder, dan is een klein beetje oefenen nodig, maar 100% de moeite waard!

Sorteren op:

Review toevoegen
Ron - 07-12-2020 10:39

@Maarten, Op zich geen verkeerde gedachten, maar dan kun je beter stoppen met goochelen! Je gaat dit hopelijk voor ANDERE mensen laten zien. Als je een truc koopt, zit er een uitleg bij en weet je dus ook al hoe de truc gaat. Dat is dan toch geen reden om de truc niet te doen???

De chop cup is één van de leukste trucs die ik doe. En ja, ik weet vaak hoe een truc werkt, maar dat is GEEN reden om een truc niet te kopen. Je moet een truc kopen omdat jij dit graag wil laten zien aan iemand. Niet omdat je wilt weten hoe een truc werkt, dat zou zonde van je geld zijn...

Maarten - 06-12-2020 14:31

Ik zag al in het filmpje hoe de truc ging dus ik heb hem niet gekocht.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies