dobbelsteen ontsnapping - goochelen.nl

dobbelsteen ontsnapping - goochelen.nl
0 Reviews | Review toevoegen

De dobbelsteen ontsnapping is een leuke en toch onbegrijpelijke goocheltruc. De goochelaar heeft een koker, een dobbelsteen en een mini goochelstokje. In de koker en in de dobbelsteen zit een gaat...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 12,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De dobbelsteen ontsnapping is een leuke en toch onbegrijpelijke goocheltruc. De goochelaar heeft een koker, een dobbelsteen en een mini goochelstokje.

In de koker en in de dobbelsteen zit een gaatje. Hierdoor kan de goochelstok. De goochelaar doet de dobbelsteen in de koker en schuift het stokje er doorheen. Hierdoor sluit hij de dobbelsteen op en kan er niet uit. De goochelaar houdt het geheel op zijn kop en zet het op de hand van een toeschouwer.

Hij maakt een magische spreuk en als hij de koker optilt, ligt de dobbelsteen op de hand van de toeschouwer, bevrijdt van de stok!

Leuk, magisch, onbegrijpelijk en van Goochelen.nl, dus met de Nederlandse video uitleg van Ron!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!