Eén op zes - Goochelen.nl

Eén op zes - Goochelen.nl
0 Reviews | Review toevoegen

Eén op zes is niet zozeer een goocheltruc, maar meer een spelletje... Althans, dat is wat je je toeschouwers wijsmaakt. Je pakt een dobbelsteen en de toeschouwers mogen deze rollen/controleren. Ze ...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Eén op zes is niet zozeer een goocheltruc, maar meer een spelletje... Althans, dat is wat je je toeschouwers wijsmaakt.
Je pakt een dobbelsteen en de toeschouwers mogen deze rollen/controleren. Ze zien dat de dobbelsteen 100% normaal is.

Dan pak je zes enveloppen, genummerd van 1 tot en met zes en je legt ze op tafel. In één van de enveloppen zit een (leuke) prijs.
De toeschouwer mag nu de dobbelsteen rollen en het getal wat hij rolt (bijv. 3) hoort dan bij die envelop (dus envelop 3).
Dit doet hij 5x (of je kunt 5 verschillende toeschouwers gebruiken) totdat er één envelop overblijft en die is dan voor de goochelaar.

Nadat alle 5 de enveloppen gekozen zijn mag de toeschouwer zijn enveloppen openmaken. De overgebleven envelop ligt even apart of houdt een andere toeschouwer vast, zodat je hier NIETS mee kunt doen.

De 5 enveloppen zijn helaas leeg (of een briefje met geen prijs), maar als jouw envelop opengemaakt wordt, zien ze dat daar de prijs al de hele tijd inzat!

Alles is te onderzoeken, er is niets aan de hand. 
Het was immers maar een spelletje (maar jij weet wel beter...)

Leuke truc uit de goochelen.nl reeks. Dus met duidelijke Nederlandse video uitleg en natuurlijk alles wat je nodig hebt, dobbelsteen, enveloppen en het geheime iets...

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!