Fournier 505 Minddeck

Fournier 505 Minddeck
Fournier 505 Minddeck
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is niet zomaar een spel kaarten, maar een heel speciaal spel kaarten, namelijk het Fournier 505 Mind deck. Met dit deck kun je al je trucs doen die je met een normaal spel kaarten kan doen + no...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 12,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Dit is niet zomaar een spel kaarten, maar een heel speciaal spel kaarten, namelijk het Fournier 505 Mind deck.
Met dit deck kun je al je trucs doen die je met een normaal spel kaarten kan doen + nog zó veel meer!

Als je dit spel koopt, krijg je toegang tot een geheim gedeelte en leer je 5 trucs. Maar als je eenmaal weet hoe dit spel werkt, kun je letterlijk nog 1000 trucs doen.
Het is namelijk een gemerkt spel!
Veel mensen kennen de term gemerkt spel, maar geloof ons, als je één van de trucs doet die wij je leren zal NIEMAND snappen hoe je het gedaan hebt (tenzij ze natuurlijk ook het Fournier 505M deck hebben).

Het Fournier 505 Marked deck (of Mind deck, want anders weet iedereen wat het is) wordt gezien als één van de beste marked decks ter wereld. Het marking systeem is naar een idee van Ted Lesley en je kunt op de kaarten gewoon duidelijk de soort en de kaart zien (dus 7 H voor harten 7). In letterlijk een fractie van een seconde kun jij zien welke kaart de toeschouwer gekiozen heeft, nog vóór dat hij hem zelf bekeken heeft terwijl het een 100% vrije keuze was.

Gebruik dit spel voor je dagelijkse trucs en je bent altijd 1 stap voor.
(her)Ken je het: Je toeschouwer kiest een willekeurige en mag hem terugstoppen. Maar in plaats dat hij hem legt waar jij hem wilt, wil je toeschouwer de kaart ergens in het spel proppen en meteen schudden. Eh... oeps.
Maar gebruik je dit spel, dan is het geen probleem! Je weet immers al welke kaart hij gepakt heeft..

Het fournier deck is (uiteraard) geen Bicycle spel, maar wel gemaakt van professionele kwaliteit. Plastic coated, dus ook PERFECT om gewoon mee te kaarten (hoewel... dat zou valsspelen zijn).
De markings zijn nagenoeg onzichtbaar voor je toeschouwers en toch staat het er zeer duidelijk op, zonder te hoeven nadenken! Er staat letterlijk 7H op voor de harten 7, etc.

Het spel is al een tijd nergens meer te koop of lastig te verkrijgen. Maar ... niet voor de magicshop natuurlijk en wij zijn dan ook blij dat we hem weer op voorraad hebben.
Wij weten dan ook zeker dat wanneer je hiermee gaat goochelen, dit spel ook een van je favorieten gaat worden!!

Noot: mocht je willen dat de kaarten waaieren, net als een Bicycle deck, kun je ze poederen. Bestel dan een klein buisje kaartpoeder mee

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!