Let's switch - Goochelen

Let's switch - Goochelen
0 Reviews | Review toevoegen

Leuke goocheltruc met een paar kaarten. De goochelaar heeft 8 kaarten en schudt deze. Dan geeft hij er 4 aan een toeschouwer. Beide houden nu het stapeltje achter hun rug en halen er één willekeuri...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Leuke goocheltruc met een paar kaarten. De goochelaar heeft 8 kaarten en schudt deze. Dan geeft hij er 4 aan een toeschouwer. Beide houden nu het stapeltje achter hun rug en halen er één willekeurige kaart uit die ze verwisselen met elkaar. De goochelaar krijgt dus de kaart van de toeschouwer en andersom. Maar... niemand ziet welke kaart(en) dit zijn.

Beide stoppen de zojuist gekregen kaart omgedraaid in het stapeltje en halen het weer tevoorschijn. Wat blijkt als de stapels uitgespreid worden... HET IS DEZELFDE KAART!!

Een geweldige truc, maar het wordt beter. Er zijn altijd mensen die denken dat alle kaarten gewoon hetzelfde zijn. Nu draait de goochelaar beide stapels om en alle overige kaarten zijn inderdaad allemaal hetzelfde maar afwijkend van de gekozen kaart!

Superleuke kaarttruc die menig goochelaar zelfs niet zal snappen en toch uiterst SIMPEL te doen is. Binnen no time geleerd en onbegrijpelijk. Geheel compleet met echte Bicycle kaarten!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!