Magic Loops 5 pack - Magicshop.nl versie

Magic Loops
Magic Loops 5 pack - Magicshop.nl versie
2 Reviews | Review toevoegen
Magic Loops zijn ONMISBAAR voor elke goochelaar!! We zijn trots dat onze eigen Magicshop.nl Magic Loops te koop zijn! Volgens onze testers net zo goed, misschien nog wel beter dan de...

Verzendkosten

€ 3,95

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 8,95
Prijs per set van 5

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 


Magic Loops zijn ONMISBAAR voor elke goochelaar!!

We zijn trots dat onze eigen Magicshop.nl Magic Loops te koop zijn! Volgens onze testers net zo goed, misschien nog wel beter dan de Mesika loops. Maar wel voordeliger!

Met magic loops kun je ongelofelijk veel dingen doen. Als je onze magic loops koopt, krijg je toegang tot een online video instructie waarin we vertellen hoe je met de loops moet omgaan en natuurlijk leggen we een paar supervette trucs uit!

Bijvoorbeeld: De goochelaar vraagt een toeschouwer zijn (zonne)bril. Hij legt hem op tafel, concentreert zich en ineens beweegt de zonnebril en gaat staan (of valt juist). Maar je leert ook hoe je een geleende ring kunt laten zweven. Je leert hoe je door te concentreren een stift of pen kan laten vallen. We leren je hoe je een bankbiljet omhoog kan laten vallen

En... we leren je de DYNAMO versie van het haunted deck. Een spel kaarten coupeert zonder dat iemand het spel aanraakt en 1 kaart schiet uit het spel... de gekozen en eventueel gesigneerde kaart!

Bij bestelling van dit product ontvang je een setje met daarin 5 eigen merk magic loops. Zorg dat je dit ALTIJD bij je hebt en je kan mensen echt mega verbazen!

Laat je niet misleiden door de prijs, onze magic loops zijn sterk (wellicht sterker dan Mesika's loops) en toch mega onzichtbaar. Dat in tegenstelling tot sommige andere namaakloops die je elders tegen komt.

Wij hebben ze uitvoerig laten testen door professionals en goochelaars die veel met magic loops werken. Zij zijn laaiend enthousiast en wij garanderen dus topkwaliteit. Houd er wel rekening mee, magic loops ZIJN BREEKBAAR! Wij leggen uit hoe je er mee om moet gaan, maar zeker als je begint met het gebruiken van magic loops kunnen en zullen ze (snel) stuk gaan. Dit is echter een kwestie van (blijven) oefenen. Na verloop van tijd zullen de magic loops een stuk minder snel bij je breken.

Wellicht is het raadzaam om van onze actie gebruik te maken en meteen iets meer pakjes met magic loops te bestellen?
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Remi - 06-02-2021 07:33

Erg sterke loops werken zeer goed hellaas wat er een loop in de verpakking niet goed om het kartonnetjes waardoor deze gelijk als verloren beschouwd kon worden (hij schoot weg na het open maken van het pakketje

K. Overdijkink - 20-11-2020 18:26

Gekocht voor mijn zoon voor zijn verjaardag (15e). Ze werken heel goed en hij is zeer tevreden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies