Miracle kaarten - goochelen.nl

Miracle kaarten - goochelen.nl
0 Reviews | Review toevoegen

Veel spelen kaarten zijn getrukeerd, maar niet echt uit handen te geven. Of er is iets met  dubbele kaarten, speciaal bedrukt enz. enz. Het miracle kaartspel is eigenlijk één van de weinige getruce...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 9,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Veel spelen kaarten zijn getrukeerd, maar niet echt uit handen te geven. Of er is iets met  dubbele kaarten, speciaal bedrukt enz. enz.
Het miracle kaartspel is eigenlijk één van de weinige getruceerde spelen waarmee je normaal kunt kaarten, en de mooiste wonderen kunt uithalen.
Gekozen kaarten zijn heel eenvoudig op te sporen, azen kunnen uit het spel gehaald worden en men zal denken dat je over buitenaardse technieken beschikt.
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wil, of kun je niet de tijd vrij maken om moeilijke grepen te oefenen, dan is dit spel echt iets voor jou.

Je ontvangt een supergoed spel inclusief Nederlandse handleiding op video, dus makkelijk te leren. Dit allemaal via onze partnersite goochelen.nl

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!