Perfecte voorspelling - goochelen.nl

Perfecte voorspelling - goochelen.nl
0 Reviews | Review toevoegen

Een perfecte voorspelling is een superleuke goocheltruc met een aantal kaarten. Het zijn de 4 vrouwen uit het kaartspel. De toeschouwer mag 1 kaart noemen, hij zegt bijvoorbeeld de harten vrouw. Al...

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 7,95
Prijs per Stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Een perfecte voorspelling is een superleuke goocheltruc met een aantal kaarten. Het zijn de 4 vrouwen uit het kaartspel. De toeschouwer mag 1 kaart noemen, hij zegt bijvoorbeeld de harten vrouw. Als de goochelaar nu de kaarten uitwaaiert is ALLEEN de gekozen kaart omgedraaid!!
En.. als klap op de vuurpijl is het écht een perfecte voorspelling want deze kaart heeft ook nog eens een andere rug kleur!

De perfecte voorspelling is zeer eenvoudig te doen en toch onbegrijpelijk voor je toeschouwers. Lekker klein om mee te nemen, dus perfect voor een verjaardag, aan de bar of ...

Inclusief NEDERLANDSE uitleg op video.

** Let op, dit is GEEN Bicycle uitvoering **

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!