Sponsdoosjes - goochelen.nl

Sponsdoosjes is een hele leuke en bijzondere goocheltruc. Het lijkt een beetje op een puzzel, maar heeft een heel verrassend (en onbegrijpelijk) einde.

De goochelaar heeft een zwart doosje. Hij opent dit en in het zwarte doosje zit een kleiner rood doosje. In dit rode doosje zit een gekleurd sponsballetje. Maar dit is niet zomaar een sponsballetje, maar een magische! Want als hij nu de sponsbal in het zwarte doosje doet, past het zwarte doosje ineens IN het rode doosje! De goochelaar haalt de zwarte er weer uit en laat zien dat als het balletje in het rode doosje zit, dit nu ineens in het zwarte past...

Maar als de goochelaar de gekleurde sponsbal in GEEN van beide doosjes stopt, ziet men dat het helemaal niet in elkaar kan passen, want beide doosjes zijn EXACT gelijk! En, als mega climax, past er sowieso niets in de doosjes, want er zit al wat in. Uit beide doosjes komt nog een gekleurde sponsbal.

Leuk, magisch, onbegrijpelijk en van Goochelen.nl, dus met de Nederlandse video uitleg van Ron! Makkelijk om te doen, iedereen kan dit!

Video('s): sponsdoosjes
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 12,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

Laatst bekeken producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Verbaas, vermaak en Geniet

Verbaas, vermaak en Geniet

Goochelen is niet alleen erg leuk en leerzaam, je zal ook zien dat het erg vermakelijk is.
Je vrienden en familie zullen het te gek vinden en je bent al snel de ster op het feest!

Alle trucs zijn echt makkelijk te leren en heb je razendsnel onder de knie. En kom je er toch niet uit? Mail ons dan, we helpen je graag!